Tuesday, 10 January 2012

AKU MASIH SAYANG KAMOOOOOO...!!!

Assalamualaiikum dan salam 1 Malaysia to all ucapians especially to adek2 akak lam ucap neh.. mgkin ada di antara kita yg baru kenal dengan kak nadya tambah-tambah lagi dari semester 1. yelah, kita bertegur sapa pon mungkin dekat Bengkel Debat TNC dan persiapan untuk Debat TNC. tu pon adek2 dr dpp EON dan Petronas la kot yang agak rapat sikit dengan kak ndya sbb kak ndya kena in-charge DPP korang. hurm, kak ndya harap sangat-sangat junior-junior yang ada sekarang ni dapat stay la dengan kelab ni sampai korang habis/ tamat pengajian kat UUM ni. tp kalu ada di antara kamu yg still jugak nak 'quit' dr kelab ni, akak xdak kuasa autoriti apa2 nak halang korang..


 kalu ikutkan hati kak ndya, mahu sahaja akak melangkah pergi terus dr kelab ini kerana memikirkan segala bebanan, masalah dan apa jua yg berlaku dalam kelab ni. dah tak sanggup lg rasanya nak hadapinya. tambah-tambah lg, dengan tuntutan kursus yg kak ndya amek  yg memerlukan kak ndya fokus byk perkara kat jurusan yg akak amek, sbb kak ndya bakal wat praktikal dan thesis. so, memang kena banyak preparation yg perlu akak lakukan. utk tahun yg akan datang ni pon, akak tak berani nak jamin bagaimana komitmen akak untuk kelab ni.

apa yang kak ndya nk ckp, sgt rugilah bg org2 yg quit dr kelab ni. ntah la, kak ndya pon xtau napa begitu cepat berputus asa sgt. kalu tekanan dlm kelab ni pun korang dah xbley nk handle dan hadapi bagaimana pula dengan tekanan yg akan korang lalui di luar nanti.  


 ni lah senior-senior korang yg sangat-sangat baik..diorang ni pemurah tau.. kalu dok ngan diorang, konpom bley makan benda mahal-mahal.^_^


debat diraja kat UM(masa ni akak baru sem 1)


time dinner^_*



masa perkampungan debat Integriti 2011 kat Puspanita KL
best sgt2 masa neh..


kena kemas bilik UCAP..banyak gler kot barang/bahan yg ktaorg dah buang..


  ni masa bukak puasa tahun lepas..jgn x tau, ktorg rapat sgt2 dulu..^_^



 banyak permainan yang kitaorg selalu main.. ni kak nadya tak ingat lah permainan apa ntah..


kena pergi perkampungan naik bas ekspress dan sendiri2 dulu masa ni.. mmg kena byk kena survive kalu get along wif diz club..tp pulangannya, hnya kamu sendiri yg tahu..>



debat diraja UTHM




masa nak blk UUM dr KL neh..^_^





masa ni kat UTP...apa yg best bukan diorg wat p'tndingan debat jek, tp mcm2 sukan lain.. gmba2 kat atas ada student dr UTHM, IPG, UNIMAS, dan apa lg ntah..kak ndya jd pengurus diorg jek, sbb akak sowank je gurlz..sobs..sobs..;(


moga hubungan ini berkekalan sampai bila-bila..
insyaAllah...amin..
Nadya sgt2 sayangkan family neh..


*banyak lagi gambar / moment yg ada. tp itulah antaranya..gmba hubungan dan semangat kekeluargaan kelab ni.. I REALLY MISS U GUYS and THE MOMENT...>T_T

6 comments:

  1. hehehehhe..korang..ndya bwu create jek blog neh..
    tma kaseh la sbb berkunjung..
    jgn gelak tau tgk blog ndya..^_^

    ReplyDelete
  2. hahahhahahahaaha nak gelak gak :) ok la nie.. cantek da :)

    ReplyDelete